Ki vagyok?

Nevem Loksa Ágnes és célom, hogy a cégvezetés ne egy izzadtságszagú, verejtékes szükséges rossz legyen, hanem egy játék, ami bár izgalmakat, sok odafigyelést és technikát igényel, mégis örömet okoz.

Ifjú koromban több cégben is megfordultam, kicsikben és multikban egyaránt. Így bepillantást kaptam mindkét típus kellemes és árny oldalaiba is.

2003-tól 2014-ig a családi vállalkozásunk ügyvezető igazgatója voltam 2 másik családtagommal együtt. Hatalmas lelkesedéssel vetettem magam a cég irányításába. Ahogy haladtam előre egyre inkább bizonyosságot nyert, hogy a cégvezetési tudásomon lehet még javítani.


Tanulmányok és tapasztalatok

2006-tól 2009-ig nagy erőkkel képeztem magam a Menedzsment területén. Több, mint 18 vezetői tanfolyamon vettem részt Magyarországon és külföldön is egyaránt. A tanultakat felhasználva sikeresen vészeltük át a 2008-2009-es válságot. Ráadásul 2010-re 69%-os forgalom növekedést és 80%-os árbevétel növekedést értem el. Ez utóbbi 2013-ra még további 59%-al emelkedett.

2014-ben elhagytam a családi vállalkozást és ma már csak tulajdonosként vagyok jelen. Megtaláltam a valódi célomat: Cégvezetőknek segíteni a problémájuk megoldásában.


Gyakorlat

3 évig egy konzultáns cégnél dolgoztam, ahol a munkásságom alatt megdupláztuk az árbevételt. Ez idő folyamán több, mint 100 előadást tartottam, közel 1000 résztvevőnek. Nagy öröm számomra, amikor látom a hallgatóim arcán a felismeréseket és az ötletek, amiket megszeretnének valósítani.

Nem csak a sok tanulmánytól, és gyakorlattól vagyok sikeres, hanem, hogy azóta is megállás nélkül képződöm a menedzsment területén. Folyamatosan továbbképzem magam, tréningeken veszek részt, hiszen Neked a legjobb szolgáltatás jár.


Miben vagyok más?

A tapasztalatom az, hogy a legnagyobb gondot az okozza, hogy, amikor a vezető visszamegy a vállalkozásába tele ötletekkel egy-egy ilyen képzés után, ezek rögtön elakadnak az első “nemlehetmegcsinálni”, nemtörődömség illetve lustaság miatt.

Erre dolgoztam ki a szolgáltatásimat. A célom az eredményesség. A képzéseken illetve a személyes konzultációimon átvesszük a buktatókat és a lépéseket, amiket az egyes problémák megoldására meg kell tenni.


Legyél az ügyfelem, mert megérdemled, hogy könnyebb életed legyen!

Nagyon fontosnak tartom az után követést és a folyamatos kapcsolatépítést. Az ügyfeleimmel változatlanul kontaktusban maradok hogy át tudjuk nézni, hogy mi változott, mire van még szüksége, és, hogy milyen újabb problémák merültek fel megoldásra várva.

Egy kellemes beszélgetés egy csésze kávé és egy szelet sütemény mellett egy nyugodt helyen elfogyasztva, minden cégvezetőnek felüdülést jelent a mindennapok nehézségei mellett.

Köszönet a családomnak

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani édesapámnak, aki felépített egy milliárdos vállalkozást és lehetővé tette a számomra, hogy megtapasztaljam a vezetői szerepet. Köszönet édesanyámnak, aki szeretettel és gondoskodással egyengette az utamat. Munkásságomat támogatja egy csodás férj és 4 gyermek, akik a biztos, nyugodt hátteret biztosítják nekem. Nélkülük nem tudnék, olyan lelkesedéssel, és energiával feltöltödve előadásokat tartani illetve személyes tanácsadást nyújtani, ami a megfelelő eredményt hozná.  Köszönöm nekik, hogy belevághattam ebbe a vállalkozásba.

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736

Együttműködő partnereim: