60 perces személyes konzultáció:

Legyen több pénzed és szabadaidőd!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó vagy a szakmádban és vezetőként is tökéletesen megállod a helyed, mégis néha elfog a kétség, hogy akarod te ezt egyáltalán…

Túl sok a külső tényező, amikkel nem tudsz előre számolni.


Te is a szerencsében bízol a céged alakulását illetően?

Tele van az élet nehézségekkel, akadályokkal. Eltervezel valamit, de egy váratlan esemény mindig közbe szól: a beszállító nem szállít időben, az ügyfél nem fizet határidőre, váratlan kiadások, árfolyamemelkedés, új adótörvények, engedélyeztetési procedúrák, a szomszéd cégvezető feljelent és még sorolhatnám.

Mindig csak a baj és a probléma…

Kezded úgy érezni magad, hogy csak a szerencsére hagyatkozhatsz, ha azt reméled, hogy az idei év jobb lesz, mint a tavalyi volt, vagy jövőre is tudjátok-e hozni ezeket a jó számokat, mint az idén.


Hogyan válj okozóvá az üzleti életben?

Bármily hihetetlen is, de nem kell folyamatosan nehézségekkel küzdened, hiszen vannak előírt törvények, szabályok, amik működnek. Ha ismered az üzleti élet kombinációs zárját, akkor neked már nem okoz nehézséget. A problémák megoldodnak, a cég növekszik, neked pedig egyre több lesz a szabadidőd.

A konzultáció menete:

  1. Feltérképezem a jelenlegi helyzetet és az elérendő céljaidat. Megnézem, hogy mi az, amire szükséged van a problémáid megoldására.
  2. Létrehozok egy programot, ami segít okozóvá vállni az üzleted felett és egy magasabb szintre juttat.

A tanácsadás díjmentes.

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736